Internet Marketing met Webie.nl

Sinds kort is er een nieuwe autoriteit actief op het gebied van internet marketing. Onze vrienden van webie.nl zijn namelijk een nieuw project gestart waarbij ze met behulp van hun subdomeinen verschillende artikelen plaatsen ter behoeven van zoekmachine optimalisatie.

internetmarketing-zoekmachineoptimalisatie

 

Internet Marketing

Internet marketing is een zeer breed vlak waarbij eigenlijk elke vorm van marketing waar het internet bij gebruikt wordt onder valt. Er zijn dus ontzettend veel verschillende technieken en methodes die hierbij gebruikt worden.

Maar het doel is altijd om meer klanten te bereiken via het internet. Aangezien 9 op de 10 mensen in Nederland gebruik maken van het internet. Is het dus zeker wel een belangrijke markt om klanten te vinden.

Tegenwoordig heeft iedereen een website en aangezien bijna iedereen Google gebruikt om te surfen op het web is het belangrijk dat je dus hoog in Google komt zodat je makkelijk gevonden kan worden door je klanten. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken maar Google is hier niet zo erg blij mee.

Ze willen namelijk de beste natuurlijke resultaten geven. Wanneer mensen gaan sjoemelen met de effecten hiervan dan kan het dus zo zijn dat hun bezoekers niet meer terecht komen op de site die voor hun het beste is. Maar op een site die gewoon heel goed weet hoe die Google moet bespelen om op de eerste positie te komen.

Dit is een groot probleem voor Google. Daarom komen ze steeds met nieuwe oplossingen om deze praktijken te slim af te zijn. Maar aangezien het om enorm grote aantallen websites gaat is het erg lastig te implementeren. Wat wel een erg intressante ontwikkeling is op het gebied van spam filteren. Is machine learning. Dit is een methode waarbij computers dus kunnen leren om slechte namaak informatie te herkennen. Het is een vorm van kunstmatige intelligentie en ik vind het zelf ontzettend interessant dat dit mogelijk is.

Wie weet wat voor mogelijkheden dit soort kunstmatige intelligentie nog meer bied!