Freelancer op het gebied van zoekmachine optimalisatie

Een freelancer op het gebied van zoekmachine optimalisatie is verantwoordelijk voor het verbeteren van de organische zichtbaarheid van een website door middel van gerichte optimalisatie.
 

Het doel is altijd om de betreffende website voor bepaalde sleutelwoorden / trefwoorden in de organische zoekresultaten (SERPs) – zonder het gebruik van reclame – op Google en Co. zo ver mogelijk naar boven te halen. Hier is optimalisatie een onderdeel van online marketing en een zeer belangrijk instrument om de vindbaarheid van websites te verbeteren.
 

Voor de eerste analyse van een website worden verschillende SEO-tools en andere hulpmiddelen gebruikt. Beginnend met de Google Search Console (voorheen Webmaster Tools) en Google Analytics tot aan speciale tools zoals Sistrix, SEMRush, Nightowl, XOVI en Co. wordt de betreffende pagina zowel OnPage als OffPage geanalyseerd. Dit resulteert in een SEO-analyse aan het begin van een project die de basis vormt voor een langetermijnplanning van de te nemen maatregelen.
 

Zodra een SEO-strategie is ontwikkeld en de juiste zoektermen bekend zijn, zijn er twee mogelijkheden.

  1. Er wordt een SEO-overleg met concrete aanbevelingen voor actie aangeboden, dat door u, uw webmaster of uw bureau wordt uitgevoerd.
  2. De optimalisaties worden door mij op lange termijn uitgevoerd en begeleid.

 

Afhankelijk van de status van het project moeten zoekmachines zoals Google de mogelijkheid krijgen om de nieuwe informatie te verwerken.
 

Zodra de individuele optimalisaties hun effecten laten zien, is het noodzakelijk om deze te monitoren, te reageren op de SEO-trends en de concurrentie en om verdere optimalisaties uit te voeren. Daarom beveel ik een langdurige samenwerking aan.
 

Al sinds 2011 werk ik als freelancer en ben ik ook geboekt als SEO-expert, SEO-specialist of als sparringpartner van bedrijven en bureaus. Als u een betere positionering en een hogere zichtbaarheid wilt bereiken en zo nieuwe klanten wilt bereiken, ben ik uw contactpersoon.

local_offerevent_note January 10, 2020

account_box Internetbureau


local_offer